Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon
Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon

Utställning

Välkommen till vår utställning på Södra Strandgatan 10! Med vacker utsikt över Munksjön kan du lära dig mer om stadsutvecklingen i Södra Munksjön. Utställningen anpassas och förändras med jämna mellanrum för att hållas så aktuell som möjlig.

En trappa upp i magasinet norr om Munksjön, precis över Bryggan café och bistro, hittar du oss. I samband med vårt kontor finns utställningsdelen där alla är välkomna att kika in!

Utställningen fokuserar på aktuella händelser i bolaget och Södra Munksjöns utveckling. Här kan du ofta hitta information om aktuell etapp, bidrag till tävlingar eller upphandlingar samt grundläggande förklaring kring vad bolaget jobbar med. Även höghastighetsjärnväg i Jönköping har sin del. Håll koll på vad vi visar i utställningen just nu, samt vilka öppettider som gäller!

I utställningen just nu!

Fr.o.m. vintern 2016 - Utställning av Munksjökajen och parker i Skeppsbron. Läs mer om medborgardialogen och se gestaltningsförslagen för platserna.

Öppetider

Vardagar: kl. 09.00-16.00 (När personal finns på plats)

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för löpande information

E-postadressen lagras och behandlas endast för att vi ska kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig.
Vid varje nyhetsbrevsutskick kan du välja att avprenumerera på nyhetsbrevet eller uppdatera din e-postadress.

Logotyp, Södra Munksjön

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.