Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


|

Webbsändning av prisceremoni!

Fredagen den 16 september koras vinnaren i idétävlingen för stationsområdet i Södra Munksjön. Följ prisceremonin live här från kl. 10.00!

Södra Munksjön Utvecklings AB och Jönköpings kommun har under året arrangerat en idétävling för att få fram lösningar och idéer till det kommande stationsområdet för höghastighetsjärnväg i Södra Munksjön.

Fyra team har lämnat in sina tävlingsbidrag som bland annat ska ge förslag till stationsbyggnadens och områdets utformning, ge förslag till utbud av service, handel och kultur, ge förslag på logistik och flöden samt redovisa idéer om utformning av stationsanläggningen med tillhörande brokonstruktion.

Den 16 september 2016, kl. 10.00 startar prisceremonin där vinnaren i tävlingen tillkännages. I samband med detta offentliggörs tävlingsdeltagarna för första gången.

Välkommen till vår utställning!
Vill du kika närmre på de fyra tävlingsbidragen? Välkommen till vår utställning på Södra Strandgatan 10 i Jönköping där vi visar idétävlingen fram till slutet av september!

Från och med eftermiddagen den 15/9 till och med måndag förmiddag den 19/9 är utställningen tillfälligt stängd på grund av att bidragen visas vid prisceremonin.


Läs mer om idétävlingen

Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter