Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon
Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon

2016-12-16

|

Utställningen fortsätter hos oss!

Många nyfikna besökte lördagens premiärvisning på Atollen. Stort tack till alla som kom! För dig som inte hade möjlighet att komma i lördags fortsätter nu utställningen i SMUABs lokaler på Södra Strandgatan 10.

I lördags höll SMUAB och Jönköpings kommun i en premiärvisning av bidragen som kommit in i idétävlingen för Stationsområdet i Södra Munksjön. Många nyfikna medborgare besökte oss för att få se hur Jönköpings framtida höghastighetsstation skulle kunna se ut samt lära sig mer om höghastighetsjärnvägen. Vi fick många spännande frågor och konstruktiva tankar från er som kom. Tack!

För dig som inte hade möjlighet att komma i lördags fortsätter utställningen av tävlingsbidragen i SMUABs egna lokaler. Du hittar oss på Södra Strandgatan 10, en trappa upp i magasinet i mitten (precis över Bryggan café och Bistro). Plinga på så öppnar vi!

Föredrar du att kika på tävlingsbidragen digitalt hittar du dem för nedladdning här.

Läs mer om vår utställning och dess öppettider.

Läs mer om Idétävlingen.

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för löpande information

E-postadressen lagras och behandlas endast för att vi ska kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig.
Vid varje nyhetsbrevsutskick kan du välja att avprenumerera på nyhetsbrevet eller uppdatera din e-postadress.

Logotyp, Södra Munksjön

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.