Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon
Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon

2016-05-12

| Utvecklingsbolaget

Välkommen Henric - Projektledare för hållbar utveckling!

Det senaste tillskottet hos Södra Munksjön Utvecklings AB är
Henric Wahlgren som blir projektledare för hållbar utveckling i bolaget.
Henrics främsta arbetsuppgift blir att driva hållbarhetsarbetet framåt inom
Södra Munksjön.

Henric är uppvuxen i Kaxholmen utanför Jönköping, men har även bott på andra platser – bland annat i England och i Norrköping där han läste miljövetarprogrammet under fyra år. Henric har efter detta bland annat jobbat på Miljöstrategen och som Sustainability Manager på Kinnarps. De senaste åren har Henric drivit eget företag och jobbat som konsult inom miljö och hållbar utveckling. Detta kommer han fortsätta med på deltid samtidigt som han driver hållbarhetsarbetet i Södra Munksjön.

Hos SMUAB kommer Henric särskilt jobba vidare med Citylab – en hållbarhetsplattform Södra Munksjön varit en del av sedan november 2015. Här jobbar man med samtliga aspekter av hållbarhet – både social, ekonomisk och miljömässig – som alla är lika viktiga för Södra Munksjöns utveckling.

Jag ser verkligen fram emot att få vara med att utveckla det framtida Jönköping. Jag känner en stor stolthet över staden, och att få hjälpa till att få in ännu mer hållbarhet i utvecklingsarbetet känns otroligt spännande, kul och viktigt, säger Henric.

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för löpande information

E-postadressen lagras och behandlas endast för att vi ska kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig.
Vid varje nyhetsbrevsutskick kan du välja att avprenumerera på nyhetsbrevet eller uppdatera din e-postadress.

Logotyp, Södra Munksjön

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.