Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


|

Vem ansvarar för hyresgästerna i Södra Munksjön?

Vem ansvarar för hyresgästerna i Södra Munksjön? Är det SMUAB och Jönköpings kommun som ska stå för all omlokalisering? Nedan följer en kort förklaring kring dessa aktuella frågor.

I den omvandling av området kring Munksjön som nu sker är många hyresgäster, fastighetsägare och hyresvärdar inblandade. Vi får en del frågor angående hur de befintliga hyresgästerna i området kommer att hanteras och vilket ansvar SMUAB och Jönköpings kommun har.

Det enkla svaret är att respektive hyresvärd har ansvar för sina egna hyresgäster. SMUAB eller Jönköpings Kommun har alltså inget juridiskt ansvar gällande några andra hyresgäster än sina egna. Dock kommer vi att vara behjälpliga så gott vi kan med att hitta nya lokaler, omlokalisering m.m.

Är du hyresgäst till oss och vill diskutera eller veta mer så hör av dig!

Är du hyresgäst till någon annan fastighetsägare i området så ska du i första hand höra av dig till din hyresvärd med frågor runt ditt hyreskontrakt. Har du allmänna frågor runt utvecklingen av området så är du självklart välkommen att höra av dig till oss!

Henrik hos oss på SMUAB är fastighetsansvarig så tveka inte att höra av er till honom eller någon annan av oss. Kontaktuppgifter till alla i bolaget hittar ni här!

Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter