Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Utvecklingsbolaget

Tack Ewert för din tid hos oss!

Vid årsskiftet slutade Ewert Friberg som fastighetschef hos Södra Munksjön Utvecklings AB. Vi i SMUAB vill passa på att tacka Ewert lite extra för hans engagemang och tid i bolaget!

Ewert har jobbat hos SMUAB som fastighetschef sedan bolaget startade 2014. Innan dess har Ewert jobbat på olika tjänster i kommunen sedan december 1969. Bland annat som Mark- och Exploateringschef på Tekniska kontoret under många år. För ett stadsomvandlingsprojekt likt det vid Södra Munksjön är fastighetsfrågorna centrala; Ewerts kunskap och erfarenheter från alla dessa år har därför varit väldigt viktiga och nyttiga för SMUAB under sin uppstartsfas. Nu har Ewerts uppdrag gått vidare till SMUABs nya fastighetsansvarige Henrik Gustafsson.

Tack för allt Ewert! Vi önskar dig ett stort lycka till i framtiden!

// Från oss alla i SMUAB

Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter