Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Utvecklingsbolaget

SMUAB välkomnar ny fastighetsansvarig.

Det senaste tillskottet hos Södra Munksjön Utvecklings AB är Henrik Gustafsson som ersätter förre fastighetsansvarige Ewert Friberg. Henrik kommer närmast från Regionfastigheter och har även tidigare jobbat som byggchef på Tekniska kontoret, Jönköpings kommun.

Henriks huvudsakliga uppgifter kommer bland annat vara fastighetsförvaltning, fastighetsförvärv och strategisk markförvärvsplanering.

Ett viktigt mål med rollen som fastighetsansvarig är enligt Henrik själv att få till en bra samverkan mellan bolaget och samtliga fastighetsägare. Detta är en väsentlig del för att kunna skapa en bra helhet i den nya stadsdelen.

"Jag ser verkligen fram emot att få vara med i utvecklingen av en helt ny stadsdel. Att kunna vara en del av det som händer i den stad man lever i känns otroligt spännande, men är också utmanande då det är många andra som ska med på samma tåg!"


Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter