Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Skeppsbron

Bild över innergården, i förgrunden syns lila blommor och i bakgrunden syns en röd tegelbyggnad.

Sommar i Skeppsbron kommer tillbaka

Även om Kvarteret Ödlan stängt ner för rivning, så står det nu klart att Sommar i Skeppsbron kommer tillbaka igen redan sommaren 2024.

Efter förra årets succé med Sommar i Skeppsbron och det faktum att Kvarteret Ödlan nu börjat rivas har oroliga röster hörts rörande framtiden för Sommar i Skeppsbron. Det faktum att Ödlan 2.0 inte kommer stå klart förrän om ungefär ett år har spätt på oron.

I dagarna som gått har det nu bestämts att konceptet med kultur i form av utomhusbio och konserter kommer äga rum igen redan denna sommar. Och arbetet med att bestämma filmer och boka artister är redan i full gång. Även om adressen för eventen ännu inte är spikat så finns flera alternativa lösningar.

"Adressen för Sommar i Skeppsbron är Skeppsbron. Det är det som är det fiffiga och som gör att vi som arrangörer kan hitta den placering som passar absolut bäst", säger Jenny Lagström, projektsamordnare och kommunikationsansvarig på SMUAB.

Inom kort kommer du kunna se programmet för vilka biofilmer och artister som kommer besöka Jönköpings mysigaste innergård i sommar. Håll utkik i våra sociala medier, nyhetsbrev och webb för de senaste uppdateringarna från Sommar i Skeppsbron.