Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Utvecklingsbolaget

Översiktsbild över utställningen. Till vänster syns en del av den vägg som pratar om hållbarhet. Resten av bilden föreställer en minivariant av sommar i skeppsbron och i bakgrunden är två hus byggda. Husen är målade i regnbågens alla färger.

Ny utställningslokal om södra Munksjön

Under fredagen invigdes den nya utställningslokalen om södra Munksjön på Kämpevägen 17. Redan denna veckan har du möjlighet att komma på besök.

Det har varit många månaders hårt arbete med att färdigställa den nya utställningslokalen som handlar om södra Munksjön. I förra veckan hölls en invigning av lokalen och utställningen och vi kunde för första gången bjuda in besökare att titta på vad vi pysslat med den senaste tiden.

I utställningen får du lära dig om hur stadsbyggnadsvisionen och ramprogrammet ledde till att SMUAB bildades. Du kan titta på film om hur hela det geografiska område planeras se ut, få mer information om de olika delområden och läsa om vad vi på SMUAB jobbar hårdast med att förverkliga just nu.

Dessutom finns en modell över första delen av Skeppsbron med dess kvarter, gator och parker. Kolla hur hållbarheten genomsyra vårt arbete och livskvaliteten bland de boende genom kultur, och se hur vi arbetar med konst. Annars kan du bara slå dig ner under det stora trädet i utställningen och sitta och förundras av alla vackra målningar och snickerier som fyller lokalen. Eller varför inte luta dig tillbaka bland blommor och ljusslingor i vår mini-variant av Sommar i Skeppsbron?

Även toaletterna är värda ett besök.

Till en början kommer vi ha öppet för allmänheten på onsdagar mellan kl. 9-13 och vi hoppas på många nyfikna och intresserade besökare.

Varmt välkommen!

Bilden föreställer tavlor med information i form av text och bilder av södra Munksjön. Väggen är målad som en vattenyta.
Ett stort träd har byggts upp och taket är fullt av gröna växter. Under trädet finns en stor gradäng i trä med kuddar och sittdynor.