Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Skeppsbron

Anna och Jenny som arbetar på SMUAB står framför kameran och ler. De har på sig varseljackor och mössa och håller i de påsar som delades ut under inflyttningsfesten. I bakgrunden står ett vitt tält med SMUAB:s logga. Tältet är klätt med ljusslingor och i tältet står bor uppdukade med frukost.

Inflyttningsfrukost i kvarter 4

Under torsdagen välkomnade SMUAB de som flyttat in i kvarter 4 i Skeppsbron med en välkomstfrukost. Något som uppskattades av stora som små.

Som traditionen lyder bjöd SMUAB in de som är nyinflyttade i ett kvarter i Skeppsbron på inflyttningsfrukost. Med ljusslingor, musik och inflyttningspresenter i högsta hugg mottogs stora som små med ett frukostpaket, mingel och möjlighet att ställa frågor om vad som planeras hända i området.

I kvarteret finns inga bostäder, utan istället var det folk som arbetar i kvarteret och barn som går på förskolan som var extra välkomna. Personal från Lidl, Hemsjukvården, Friskis och Svettis och Skeppsbrons förskola kom alla med ett leende och uppmuntrade oss till att bjuda på frukost varje torsdag. Även förskolebarnen fick en överraskande start på dagen.

Förutom frukost fick alla en inflyttningspresent i form av en tygkasse och en termos med ett illustrerat motiv av kvarteret, signerat konstnären Annefrid Sjöman.

Inom kort är det dags för inflyttningsfrukost för kvarter 9, något som vi alla ser mycket fram emot.