Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Skeppsbron

Bild från Ödlans innergård. Smith & Thell står på scen och framför scen står ett hav av sommarklädda människor och lyssnar.

Sommar i Skeppsbron har startat

I helgen startade Sommar i Skeppsbron med konserter och utomhusbio och det blev en riktigt succé.

Under fredagen och lördagen pågick sommarens första helg av Sommar i Skeppsbron. Och det blev en riktig fullträff när Ödlans innergård fylldes med glada besökare.

På fredagen var det en helkväll med konserter och musik. Huvudakt för kvällen var popundren Smith & Thell som fick hela publiken att sjunga med, klappa händer och dansa. Förband var Spring City och Grebo Station, två Jönköpingsbaserade band som båda kommer från Studieförbundet Bilda. Och kvällen avslutades med en DJ som spelade.

Under lördagen blev stämningen lite lugnare på gården då vi hade utomhusbio. Många var barnen som hängde på låset när Sunes Sommar skulle visas och innergården var full till sista plats på den senare bion när det gick att se Där kräftorna sjunger. Lite drygt 500 personer tog sig till Skeppsbron för att titta på bio under bar himmel.

HSB som fyller 100 år i år bjöd på popcorn under bion och FC gruppen fanns med under båda kvällarna och sålde mat, dryck och snacks.

Missade du helgens event, eller fick mersmak så bjuder vi in till ytterligare en helg efter sommaren. Den 25 augusti kommer Arvingarna och spelar för oss, förband är Sanna Band och även denna kväll har vi en DJ som avslutar kvällen.

Och den 26 augusti blir det återigen utomhusbio när vi visar "Sing" och "A man called Otto".

Så varmt välkommen in under ljusslingor och bland växter i all världens färger och fira Sommar i Skeppsbron med oss på SMUAB!