Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Utvecklingsbolaget

Bild med pratbubblor som frågar om man är intresserad av att jobba på SMUAB

Projektledare till två av Sveriges största stadsbyggnadsprojekt

Är du sugen på en rejäl utmaning? Är du en erfaren, nytänkande och handlingskraftig projektledare som letar efter något nytt att ta tag i?

Jönköping växer och expanderar. Som ett led i att möta efterfrågan och den fortsatta utvecklingen av staden är omvandlingen i Södra Munksjön ett strategiskt viktigt uppdrag. Området är 300 hektar stort och ska utvecklas till ett attraktivt boende för 25 000 personer, stora ytor för kontor, affärer och annan kommersiell verksamhet samt ett kommande stationsområde för höghastighetsjärnväg. Vi utvecklar också det stora och expansiva logistik- och industriområdet Logpoint South Sweden. Det suveräna geografiska läget gör att trycket på industrimark för företagsetableringar är stort i Jönköping och vårt uppdrag på Logpoint går ut på att hitta nya möjligheter för expansion, serviceutbud och transporter. Vi har precis fått ett nytt uppdrag, att utveckla en ny kombiterminal på Logpoint.

Vi behöver nu en projektledare som kan arbeta med tidiga skeden, såsom framtagning av detaljplaner, utredningar och förberedande arbeten inför genomförande.

Vad innebär jobbet?

Projektledare i tidigt skede hos oss innebär att strategiskt planera projekt i tidiga skeden, såsom att delta i detaljplanearbete, ta fram utredningar och förprojektering inom våra båda geografiska områden. Det innebär också att i stor utsträckning förbereda inför genomförande-fasen då någon av våra andra projektledare tar över. Du ska ta dig an planeringen på ett strukturerat och lösningsorienterat sätt. Eftersom bolaget samverkar med många olika aktörer för att planera och utveckla, kräver det ett stort intresse och förmåga att samarbeta. Men du måste också kunna driva projekten självständigt. Vårt interna arbete med att organisera uppdraget att utveckla en ny kombiterminal kommer till en början att ligga på dig.

Du har en lämplig högskoleutbildning, exempelvis teknisk högskola med inriktning väg & vatten, lantmäteri eller likvärdig. Då många av våra projekt också påverkar våra trafiklösningar ser vi gärna att du har utbildning eller erfarenhet från planering av just infrastruktur. Du har minst 5 års relevant yrkeserfarenhet som entreprenör, konsult eller från kommunal exploaterings- eller planverksamhet eller från fastighetsbolag.

Är det här du?

Som person är du strukturerad och målinriktad med stor förmåga och vilja att ta egna initiativ och genomföra uppgifterna från start till mål. Du har helhetssyn, är öppen för nya idéer och är en utpräglad lagspelare med stor prestigelöshet. I ditt arbete behöver du också vara flexibel och snabbt kunna svänga om och hitta nya lösningar om det skulle behövas.

För mer information om bolagets verksamheter gå in på:
www.sodramunksjon.se Länk till annan webbplats. och www.logpoint.se Länk till annan webbplats.

Information om anställningen

Anställningsform: Tills vidare med tillträde omgående. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Omfattning: 100%
Sista ansökningsdag: 2022-11-23

Kontakt: Katarina Bröms, vd Södra Munksjön Utvecklings AB 036-10 50 11

Ansök till tjänsten här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.