Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Utvecklingsbolaget

Text i pratbubblor: "Jobba med oss", "Tillsammans bygger vi knutpunkten i framtidens Jönköping". 

Kreativ marknadskommunikatör med intresse för stadsutveckling

Är du sugen på en rejäl utmaning? Är du en erfaren, nytänkande och handlingskraftig marknadskommunikatör som letar efter något nytt att ta tag i?

Jönköping växer och expanderar. Ett av de mest spännande områdena som utvecklas i staden är Södra Munksjön. Området är 300 hektar stort och ska utvecklas till ett attraktivt boende för 25 000 personer, stora ytor för kontor, affärer och annan kommersiell verksamhet samt ett kommande stationsområde. Vi utvecklar också det stora och expansiva logistik- och industriområdet LogPoint South Sweden där vi har stor efterfrågan från företag som vill etablera sig.

Kommunikation är en oerhört viktig del av våra uppdrag och vi jobbar på många olika sätt för att både marknadsföra och informera. En stor del i vårt kommunikativa arbete är att förklara och göra svåra processer begripliga men också att arbeta så transparent som möjligt för våra medborgare. Allt från medborgardialoger, kampanjarbete, informationsinsatser till platsmarknadsföring är delar av vårt dagliga uppdrag.

Vi är en liten kommunikationsenhet men där vi också tar in externa resurser vid behov. Nu behöver vi en marknadskommunikatör som kan förstärka vår kommunikation.

Vad innebär jobbet?

Tjänsten innebär alla typer av kommunikationsarbete men du har fullt ansvar för att hantera social media, våra webbplatser och vårt grafiska arbete. Du behöver vara duktig i både skrift och tal men också kunna planera och genomföra både mindre och större evenemang.

Du behöver ha initiativförmåga och driv som kan ta uppdragen framåt. Men du behöver också ha förmågan att sätta dig in i och förstå och omsätta svåra processer till förklarande språk och illustrationer.

Vi jobbar mycket som ett team men du behöver vara självgående och kunna driva kommunikationsprojekt från start till mål.

Är det här du?

Du har en kommunikationsutbildning från högskola eller universitet och även minst 3 års erfarenhet av kommunikationsarbete. Du bör också ha en grafisk utbildning eller kunna visa upp en god grafisk kunskap med hjälp av tidigare arbeten. Vi ser gärna att du har någon erfarenhet från offentlig förvaltning och gärna inom stadsutveckling. Då vi har krav på oss som offentlig verksamhet bör dina kunskaper och förståelse i tillgänglighetsanpassning på webb och i dokument vara goda.

Du behöver vara en duktig grafiker med god känsla för färg och form och ha goda kunskaper i Adobe-sviten. Vi ser gärna att du har kunskaper i illustration, film och bildredigering.

Vi jobbar i PC-miljö främst med program i Microsoft Office och Adobe så det behöver du känna dig bekväm med.

Som person är du en kreativ kraft med många idéer samtidigt som du kan arbeta strukturerat och målinriktat. Du är inte rädd för att ta egna initiativ, vara handlingskraftig och rycka in när det behövs. Du behöver även kunna arbeta praktiskt vid evenemang.

Du har helhetssyn, är öppen för nya idéer och är en utpräglad lagspelare med stor prestigelöshet. I ditt arbete behöver du också vara flexibel och kunna svänga om snabbt och hitta nya lösningar om det skulle behövas.

Vad vill vi ha av dig?

Om det låter intressant och passar in på dig vill vi gärna ha ditt CV och ett personligt brev. Vi vill också att du skickar in tre olika exempel på dina grafiska kunskaper. Dessa vill vi ha som en pdf på max 6 A4-sidor.

Din ansökan skickar du in här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Information om anställningen

Anställningsform: Tills vidare med tillträde omgående. Vi tillämpar provanställning om 6 månader.
Omfattning: 100%
Sista ansökningsdag: 2022-10-31

Kontakt: Jenny Lagström, kommunikationsansvarig, Södra Munksjön Utvecklings AB 036-10 29 85