Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


|

Text i pratbubblor: "Jobba med oss", "Tillsammans bygger vi knutpunkten i framtidens Jönköping". 

Vi söker handlingskraftig projektledare som kan genomföra våra planer

Är du sugen på en rejäl utmaning? Är du en erfaren, nytänkande och handlingskraftig projektledare som letar efter något nytt att ta tag i? Då är du kanske vår nästa kollega.

Jönköping växer och expanderar. Som ett led i att möta efterfrågan och den fortsatta utvecklingen av staden är omvandlingen i Södra Munksjön ett strategiskt viktigt uppdrag. Området är 300 hektar stort och ska utvecklas till ett attraktivt boende för 25 000 personer, stora ytor för kontor, affärer och annan kommersiell verksamhet samt ett kommande stationsområde för höghastighetsjärnväg. Vi utvecklar också det stora och expansiva logistik- och industriområdet LogPoint South Sweden. Det suveräna geografiska läget gör att trycket på industrimark för företagsetableringar är stort i Jönköping och vårt uppdrag på LogPoint går ut på att hitta nya möjligheter för expansion, serviceutbud och transporter.

Just nu är vi en fas där bolaget utvecklas snabbt och vårt uppdrag går för full fart. Därför behöver vi stärka upp med en projektledare som kan genomföra våra planer.

Vad innebär jobbet?

Tjänsten innebär att projektleda och genomföra framtagna planer. Du ska framförallt driva exploaterings-projekt på ett effektivt, innovativt och korrekt sätt. Det är viktigt för oss att du har erfarenhet av projektering, upphandling och genomförande av entreprenadprojekt.

I bolaget jobbar vi tätt med kommunens förvaltningar, bolag, privata aktörer och leverantörer och där behöver du kunna leda och sköta förhandlingar och samverkansmöten.

Du har en utbildning från teknisk högskola som Civilingenjör alternativt Högskoleingenjör med inriktning väg & vatten, samhällsbyggnad eller likvärdig. För att klara den här rollen på ett bra sätt ser vi att du har erfarenhet av projektledning av liknande projekt och att du har minst 5 års relevant yrkeserfarenhet från t.ex. entreprenad, konsult eller kommunal exploateringsverksamhet.

Är det här du?

Som person är du strukturerad och målinriktad med stor förmåga och vilja att ta egna initiativ och genomföra uppgifterna från start till mål. Du har helhetssyn, är öppen för nya idéer och är en utpräglad lagspelare med stor prestigelöshet. I ditt arbete behöver du också vara flexibel och kunna snabbt svänga om och hitta nya lösningar om det skulle behövas.

Bolaget startades 2014 och är relativt litet. Det innebär att alla har en stor möjlighet att påverka och vara delaktiga i alla bolagets delar och utveckling men man ansvarar för just sitt område. Placering är på vårt kontor i Jönköping.

Information om anställningen

Anställningsform: Tills vidare med tillträde omgående
Omfattning: 100%
Sista ansökningsdag: 2022-03-20

Kontakt: Katarina Bröms, vd Södra Munksjön Utvecklings AB 036-10 50 11

Ansök här

Sök till tjänsten här. Länk till annan webbplats.

Bakgrund om bolaget

Södra Munksjön Utvecklings AB, ett helägt kommunalt bolag, har två uppdrag för att bidra till kommunens utveckling. Inom området Södra Munksjön ska bolaget förverkliga de tidigare framtagna visionerna och skapa ett attraktivt område för olika verksamheter och för boende. Man har ett samlat ansvar för hela området och ska fungera som en katalysator för utvecklingen.

Bolagets andra uppdrag är att aktivt verka för utvecklingen och attraktiviteten inom industri- och logistikområdet LogPoint South Sweden. I uppdraget ingår att arbeta för expansion såväl som utveckling av service, kommunikationer och innovation.

Södra Munksjön Utvecklings AB ska leda, driva och ha helhetsansvaret för bägge dessa områden och genom detta bidra till att bygga knutpunkten i framtidens Jönköping.

Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter