Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


|

Ebbot Lundberg illustrerad figur i röd dress.

Ebbot Lundberg spelar i Skeppsbron 28 augusti

Den 28 augusti kommer en av svensk rockhistorias viktigaste och största frontfigurer, Ebbot Lundberg, till Skeppsbron! Ebbot är känd både som ledsångare i The Soundtrack of Our Lives och som soloartist. Kläm ut det sista av sensommaren och kom till en unik konsert på Kvarteret Ödlans innergård.

2013 deltog Ebbot i Tv4 populära program ”Så Mycket Bättre”. Med en stor röst, karisma, humor och ett särpräglat uttryck hör Ebbot Lundberg till våra absolut främsta artister. I Ebbots musikaliska universum samsas subtila popmelodier och ren, okontrollerbar urkraft.

All info om konserten, biljettbokning mm. hittas på: https://www.kvarteretodlan.se/event/event/2021-08-19-ebbot-lundberg--the-frick-heads---konsert-odlans-innergard Länk till annan webbplats.

Arrangörer: Kff på Jönköpings kommun, Södra Munksjön Utvecklings AB samt Föreningen Rädda Munksjön.

Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter