Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


|

Jönköping Energi leder om delar av GC-väg vid Skeppsbron

Just nu håller Jönköping Energi på med en del fjärrvärme-arbeten i närheten av Skeppsbron. Detta gör att de behöver leda om en del av en gång-och cykelväg på Jordbron i perioder.

Den berörda gång och cykelvägen går längst med MAX hamburgeri och OKQ8 vid Jordbrovägen (se karta). Under de perioder som denna sträcka är avstängd kommer man kunna gå och cykla på omledningar.

Den första omledningsperioden börjar nu. Följ skyltar och markeringar på plats.

För all information om omledningen och arbetet, se Jönköping Energis webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En svartvit karta över Jordbrovägen, Jordbrorondellen, byggnader där MAX, OKQ8 och Good morning Hotell ligger. En mörkt rosa markering visar den sträckning som kommer vara avstängd i perioder när Jönköping Energi arbetar. En ljust grön linje markerar vilka GC-vägar som kommer vara öppna i stället. 

Karta som visar sträckan som kommer att stängas av i perioder, samt hur omledningarna går. Observera att detta kan förändras med tiden. Klicka på kartan för att se den större.

Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter