Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Utvecklingsbolaget

Text i pratbubblor: "Jobba med oss", "Tillsammans bygger vi knutpunkten i framtidens Jönköping". 

Projektledare till ett av Sveriges största stadsbyggnadsprojekt

Är du sugen på en rejäl utmaning? Är du en erfaren, nytänkande och handlingskraftig projektledare som letar efter nåt nytt att ta tag i?

Jönköping växer och expanderar. Som ett led i att möta efterfrågan och den fortsatta utvecklingen av staden är omvandlingen i Södra Munksjön ett strategiskt viktigt uppdrag. Området är 300 hektar stort och ska utvecklas till ett attraktivt boende för 25 000 personer, stora ytor för kontor, affärer och annan kommersiell verksamhet samt ett kommande stationsområde för höghastighetsjärnväg. Vi utvecklar också det stora och expansiva logistik- och industriområdet Logpoint South Sweden.

Just nu är vi en fas där bolaget utvecklas snabbt och vårt uppdrag går för full fart. Därför behöver vi stärka upp med ytterligare projektledare:

Projektledare fastighet

För att kunna förverkliga vårt uppdrag i både Södra Munksjön och på Logpoint är det av stor vikt att vi äger mark och fastigheter i dessa områden. Därför behöver vi arbeta strategiskt och långsiktigt med att lokalisera och förvärva mark och fastigheter som vi kan komma att behöva. Våra mark- och fastighetsinnehav kan säljas för vidare exploatering men används också för att kunna flytta en del av de verksamheter som idag är placerade inom utvecklingsområdet. Vi behåller en del fastigheter som vi förvaltar och ser till nyttja bästa sätt.

I din roll hos oss vill vi att Du arbetar strategiskt med vårt mark- och fastighetsinnehav i allt från förvärv till förvaltning. Vi ser också att Du arbetar på ett effektivt, innovativt och korrekt sätt. I bolaget jobbar vi tätt med kommunens förvaltningar och bolag, privata aktörer och leverantörer och där behöver Du kunna och känna dig bekväm med att leda och sköta förhandlingar och samverkansmöten. Du behöver också ha erfarenhet av att upprätta vissa typer av avtal.

Är det här du?

Du har en utbildning från teknisk högskola som Civilingenjör alternativt Högskoleingenjör med inriktning Väg & Vatten, Lantmäteri eller likvärdig. Du har minst 5 års relevant yrkeserfarenhet från t.ex. fastighetsbolag, entreprenör, konsult eller kommunal exploateringsverksamhet.
Som person är du strukturerad och målinriktad med stor förmåga och vilja att ta egna initiativ och genomföra uppgifterna från start till mål. Du har helhetssyn, tänker strategiskt och är öppen för nya idéer samt är en utpräglad lagspelare med stor prestigelöshet.

Bolaget startades 2014 och är relativt litet. Det innebär att alla har en stor möjlighet att påverka och vara delaktiga i alla bolagets utveckling och delar men ansvarar för just sitt område. Placering på vårt kontor i centrala Jönköping.

Ansök till tjänsten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Information om anställningen

Anställningsform: Tills vidare med tillträde omgående
Omfattning: 100%
Sista ansökningsdag: 2020-03-03

Kontakt: Henrik Gustavsson, vd Södra Munksjön Utvecklings AB
036-10 57 39