Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Utvecklingsbolaget

Illustrerad bild med en stad i snöglob. Man ser stjärnor och snö som faller över byggnader, träd och en sjö. 

God jul & Gott nytt år!

Det här året har inte varit sig helt likt för någon. Självklart inte för oss på SMUAB heller, men vi har i stor utsträckning kunnat jobba på som vanligt, vilket vi är glada och tacksamma för,

I Skeppsbron rullade byggnationen av kvarter på som planerat, och i november slutfördes första delen av allmän platsmark (anläggningen av gator och VA). Under 2020 genomfördes även en markanvisningstävling för ett av våra kvarter i Skeppsbron.

Sommarens stora planerade event-helg "Upptäck Skeppsbron" fick vi ställa in helt, men istället satsade vi på Kvarteret Ödlans Länk till annan webbplats. innergård. Där kunde vi arrangera en mängd olika trevliga utomhus-evenemang med begränsat antal och gott om avstånd.

Även vårt andra uppdrag - utvecklingsarbete med lager-och logistikområdet LogPoint South Sweden Länk till annan webbplats. - har löpt på som det ska under året. Vi har bland annat kunnat välkomna ett par nya aktörer till området samt fortsatt detaljplanearbetet för att kunna möjliggöra ny industrimark.

En extra varm hälsning från oss alla som jobbar på SMUAB. Vi hoppas att ni får en lugn jul och en bra (och frisk) start på 2021. Vi hörs nästa år, ta hand om er!


Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter