Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


|

Grafisk bild föreställande en trädgård med staket, gräs, trädgårdsredskap, trädgårdsmöbler, böcker, målarburkar, vimpel, ljusslinga och humlor.

Besök Ödlans innergård i sommar

Den 25 juni öppnar Kvarteret Ödlans innergård upp för allmänheten. Välkommen till en mysig och kreativ sommar-oas mitt i stan!

Droppa in eller delta i aktiviteter och event.

I sommar när "hemester" mer aktuellt än någonsin vill vi tipsa om Kvarteret Ödlans innergård. Droppa in som du vill för härligt häng under bar himmel, eller delta i någon av alla roliga aktiviteter och evemang som arrangeras här (som vi planerar i enlighet med folkhälsomyndighetens restriktioner)!

Den 25 juni öppnar vi gården för sommaren. Varmt välkommen! Innergården är stor, så det finns gott om plats för att umgås och ha kul men ändå hålla avstånd.

Öppettider, aktiviteter och mer information

Mer information om innergården, aktuella öppettider och vilka aktiviteter som planeras hittar du här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Foto på en del av Kvarteret Ödlans byggnad. Den är fantasifylld graffiti-målad i gröna toner. Blå himmel, träd och gräs syns också. 

En del av Kvarteret Ödlan.

Om Kvarteret Ödlan

Kvarteret Ödlan är det färgglada huset längst nere vid Munksjöns södra strand (Syrgasvägen 7, 553 02 Jönköping). Det har inriktningen kultur, natur och stadsutveckling och är öppet för alla.

Kvarteret Ödlan är ett samverkansprojekt mellan Södra Munksjön Utvecklings AB och kultur- och fritidsförvaltningen på Jönköpings kommun och är tänkt att fylla den nya stadsdelen Skeppsbron med liv och innehåll under tiden den byggs.

Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter