Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


|

Sommarkort med illustrerade figurer på ljusblå bakgrund: glassar, humla, lyftkran, vågor, solglasögon, träd, sandaler, parasoll mm.

Sommarhälsningar från oss på SMUAB!

Även om den här sommaren kanske blir lite annorlunda så vill vi ändå önska er alla en skön och avkopplande sommar! Vi hoppas att ni får njuta av ledighet, fint väder och att fina sommarminnen skapas.

Även vi på SMUAB har fått anpassa en del av vårt jobb till omständigheterna, men en sak är precis som vanligt; Att vi inte drar ner på takten när det kommer till att utveckla Jönköpings nya stadsdelar, där nu Skeppsbron byggs för fullt.

Vårt bästa sommartips nu när "hemester" blivit mer aktuellt än någonsin är att besöka Kvarteret Ödlans innergård. Håll utkik på www.kvarteretodlan.se om vad som är på gång här inom kort! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En stor och extra varm kram från oss!

Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter