Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon
Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon

2020-06-16

|

Sommarkort med illustrerade figurer på ljusblå bakgrund: glassar, humla, lyftkran, vågor, solglasögon, träd, sandaler, parasoll mm.

Sommarhälsningar från oss på SMUAB!

Även om den här sommaren kanske blir lite annorlunda så vill vi ändå önska er alla en skön och avkopplande sommar! Vi hoppas att ni får njuta av ledighet, fint väder och att fina sommarminnen skapas.

Även vi på SMUAB har fått anpassa en del av vårt jobb till omständigheterna, men en sak är precis som vanligt; Att vi inte drar ner på takten när det kommer till att utveckla Jönköpings nya stadsdelar, där nu Skeppsbron byggs för fullt.

Vårt bästa sommartips nu när "hemester" blivit mer aktuellt än någonsin är att besöka Kvarteret Ödlans innergård. Håll utkik på www.kvarteretodlan.se om vad som är på gång här inom kort!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

En stor och extra varm kram från oss!

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för löpande information

E-postadressen lagras och behandlas endast för att vi ska kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig.
Vid varje nyhetsbrevsutskick kan du välja att avprenumerera på nyhetsbrevet eller uppdatera din e-postadress.

Logotyp, Södra Munksjön

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.