Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon
Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon

2020-03-26

| Skeppsbron,Utvecklingsbolaget

Kollage av bilder från 2019.

Vad gjorde vi 2019?

Ett nytt kvarter i Skeppsbron. Fyra nya etableringar på LogPoint. Elbilskonferensen. Upptäck Skeppsbron. Nytt konstavtal för Södra Munksjön. Det är bara ett axplock av det som hänt hos oss under 2019! Läs mer i vår årsberättelse.

Varje år sammanställer vi vårt arbete med ord och bilder i en årsberättelse. Det är alltid lika roligt att själva se, men också dela med oss av, det vi hunnit med under året.

Året 2019 hände det framförallt mycket i stadsdelen Skeppsbron inom Södra Munksjön. Det första kvarteret tog form och växte snabbt fram. Infrastruktur och förberedelser för gator i området gjordes och beredde väg för ytterligare kvarter och bebyggelse. Det hände också saker på logistikområdet Logpoint South Sweden. Nya etableringar kom till och förberedelser av nya detaljplaner och områdets framtida expansion var ett stort fokus under året.

Ladda ner eller beställ en tryckt version av Årsberättelsen för 2019 här!

Titta gärna också på vår infografik för att få en snabb och rolig överblick över 2019:

Infografik för 2019

Klicka på bilden för att zooma in och enklare se texten!

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för löpande information

E-postadressen lagras och behandlas endast för att vi ska kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig.
Vid varje nyhetsbrevsutskick kan du välja att avprenumerera på nyhetsbrevet eller uppdatera din e-postadress.

Logotyp, Södra Munksjön

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.