Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Utvecklingsbolaget,Skeppsbron

Julhälsning från SMUAB

God Jul & Gott Nytt År önskar vi på SMUAB!

2019 börjar gå mot sitt slut och vi ser tillbaka på ett spännande år då mycket hände:

Byggnationen i Skeppsbron tog fart på riktigt och i våras kunde man se de första väggarna resas till det hus där Jordbruksverket och Skogsstyrelsen ska flytta in. Vi på SMUAB har fullt upp med att se till att all el, värme och annan infrastruktur kommer på plats. Skeppsbron börjar också få sina nya gator på plats och där kommer vi fortsätta jobba under nästa år!

Att frågorna blir fler ju mer som händer i Skeppsbron märkets under årets upplaga av Upptäck Skeppsbron. Många Jönköpingsbor trotsade regnet för att få svar på sina frågor. Och eftersom intresset för utvecklingen i Södra Munksjön blir allt större anordnade vi även nu i december ett glöggmingel vilket lockade många nyfikna kommuninvånare som fick mer information om vad som händer i området just nu.

Kvarteret Ödlan Länk till annan webbplats. har blommat ut på riktigt under året. Ödlans innergård har gått från en tom asfaltsyta till ett trevligt ställe där man kan träffas och umgås. Under året har vi både haft sommarfest, skördefest och julmarknad på gården vilket lockat mycket folk ner till Skeppsbron och många har nu upptäckt denna unika mötesplats.

Vi vill med detta brev tacka alla er som följer oss och som kommer med både nyfikna och utmanande frågor. Vi tycker det är väldigt roligt att intresset för det som händer i Skeppsbron är så stort! Nu önskar vi er en riktigt god jul och ett gott nytt år så hörs vi igen 2020!