Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Utvecklingsbolaget

Jobba med oss. Vi söker en marknadskommunikatör med grafisk inriktning.

Vi söker en marknadskommunikatör med grafisk inriktning

Gillar du högt tempo och skarpa deadlines? Är du en fena på att driva projekt, genomföra event, skriva texter och skapa snygga grafiska trycksaker och ibland en och annan film? Då ska du söka det här jobbet!

 

Förvaltning

Stadskontoret

Arbetsplats

Rådhuset/Södra Munksjön Utvecklings AB

Anställningsform

Tillsvidare

Omfattning

100 %

Tillträdesdag

2018-11-26 eller enl överenskommelse

Sista ansökningsdag

2018-10-08
Du kommer ha din anställning på kommunikationsavdelningen på Jönköpings kommun. Ditt första år kommer du på heltid att jobba åt det kommunala bolaget Södra Munksjön Utvecklings AB som främst jobbar med stadsutvecklingen av Jönköpings nya stadsdelar. Där kommer du tillsammans med ytterligare en kommunikatör arbeta med bolagets interna och externa kommunikation.


Hos oss får du:
- ett spännande jobb inom kommunens samhällsviktiga verksamhet
- kreativa kollegor med många olika kompetenser inom kommunikation
- ett varierat jobb
- flexibel arbetstid
- förkortad arbetstid under juni, juli och augusti

Din kompetens
Du har en högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap, gärna med någon typ av marknadsinriktning, alternativt en utbildning som vi bedömer likvärdig.
Du har ett par år inom yrket och goda grafiska kunskaper.

Du är bekväm med att skriva texter till olika sammanhang och vi ser också gärna att du tidigare arbetat med sociala media, webb och rörlig bild. Självklart behöver du också behärska både Officepaketet och Adobe CC. Då vi också jobbar en del med event, utställningar och mässor är det bra om du gillar allt från att driva projekt, slå i en spik eller hålla ett föredrag för publik.

Du ser helheten och har lätt för att samarbeta. Du är en idéspruta som gillar att jobba operativt och är duktig på att organisera och planera ditt arbete. Du gillar att jobba i hela kedjan från planering och idé till färdig produkt. Du har flera saker på gång samtidigt och gillar högt tempo och deadlines.

Om arbetsplatsen
Tjänsten är placerad på kommunens kommunikationsavdelning som består av två enheter, kommunikationsenheten och kontaktcenter. Tillsammans är vi omkring 40 personer på avdelningen. Du kommer att tillhöra kommunikationsenheten som ansvarar för kommunens utveckling och samordning av övergripande intern och extern kommunikation.

Upplysningar
Jenny Lagström, marknadskommunikatör, 036-10 29 85
Tina Petersson, enhetschef för kommunikationsenheten, 036-10 57 46

Läs mer och sök tjänsten här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.