Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


|

SMUAB söker Projektledare för genomförandefasen!

SMUAB söker projektledare!

”Vi bygger knutpunkten i framtidens Jönköping”. Nu tar vi ytterligare ett steg mot ett genomförande och utökar därför med en Projektledare som vill delta i det spännande arbetet med att genomföra Stadsbyggnadsvisionen för Södra Munksjön. Tjänsten är placerad hos oss på Södra Munksjön Utveckling AB.

Arbetsplats

Södra Munksjön Utvecklings AB

Anställningsform

Tillsvidare

Omfattning

100 %

Tillträdesdag

enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

2018-02-23

 

Arbetsplatsbeskrivning

Södra Munksjön Utveckling AB bildades under 2014 för att på ett tydligt sätt kunna ta ett helhetsgrepp över det område som beskrivs i Ramprogrammet från 2012. Detta är ett strategiskt viktigt område för stadens expansion och omfattar ca 300 hektar där det planeras för ca 10.000 bostäder och ca 450 000 m2 kommersiella ytor. Bolaget skall ha en ledande roll såväl internt inom kommunen som gentemot externa aktörer och därmed vara en katalysator för expansion av hela området. Bolaget skall även aktivt verka för utvecklingen av Torsviks-och Stigamoområdena - LogPoint South Sweden. Bolaget är under en uppbyggnadsfas och arbetet präglas därför mycket av nytänkande och utvecklande av organisationen. Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag som ingår i koncernen Jönköpings Rådhus AB

Arbetsuppgifter

- Projektledning för exploateringsprojekt och underhållsprojekt i genomförandefasen

- Förhandlingar med externa parter såväl privata aktörer som kommunen

- Delta i uppbyggandet av bolaget

Kompetenskrav

Du har en utbildning från Teknisk Högskola Civilingenjör alternativt Högskoleingenjör med inriktning Väg & Vatten, Lantmäteri eller likvärdig. Du har ca 5 års relevant yrkeserfarenhet från t.ex. fastighetsbolag, entreprenör, konsult eller kommunal exploateringsverksamhet. Du har förhandlingsvana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Som person är du strukturerad och målinriktad med stor förmåga att ta egna initiativ och genomför uppgifterna från start till mål. Du har helhetssyn och är en utpräglad lagspelare med stor prestiglöshet.

Övrigt

Krav på körkort.

Upplysningar
Henrik Gustafsson, VD SMUAB 0768-34 69 80

Ansökan

Ansök till tjänsten här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sista ansökningsdag är 2018-02-23

Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter