Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Utvecklingsbolaget

God Jul & Gott Nytt År önskar SMUAB!

2017 går mot sitt slut och vi vill passa på att titta tillbaka på lite av det som hänt under året:

Granskning för Skeppsbron. 

För Skeppsbron Västra Länk till annan webbplats. har projekterings- och detaljplanearbetet fortsatt under året. Under hösten har granskningsskedet Länk till annan webbplats.för området pågått - det sista steget innan en detaljplan kan antas!

Klart hållbarhetsprogram. 

Arbetet med hållbar utveckling i Södra Munksjön Länk till annan webbplats. har fortsatt under året vilket bland annat resulterade i ett färdigt hållbarhetsprogram under slutet av hösten!

Upptäck Skeppsbron! 

I slutet av augusti fick Jönköpingsborna chans att upptäcka Skeppsbron Länk till annan webbplats. på ett helt nytt sätt genom våra aktivitetsdagar i Skeppsbroparken i samband med H2O Jönköping. Bland annat kunde man bygga stad i lego och sand, gå på bio och konsert samt hänga i Skeppsbrons egen lounge. Stort tack till alla som kom!

Högt tryck på LogPoints mark. 

För logistikområdet LogPoint South Sweden Länk till annan webbplats. har arbetet med nya detaljplaner och områden pågått som aldrig förr - resultatet av en stor förfrågan på ny mark. Moliden och Granarp Länk till annan webbplats. är två nya delområden på LogPoint som vi jobbat med under året.

Hjälp oss skriva historia! 

Inför rivningen av fastigheten där Jönköpings gamla slakteri en gång funnits har vi velat lära oss så mycket som möjligt om platsen och människorna som jobbat där. Under november och december har man därför kunnat skicka in minnen, historier och bilder från Jönköpings slakteri till oss. Tack alla som hjälpt oss skriva historia! Länk till annan webbplats.

Nya roller och tjänster i bolaget.

Även i organisationen Länk till annan webbplats. har det rört på sig en del! Lena Hagman började i mars som ny fastighetschef, och Henrik Gustafsson kom tillbaka till bolaget i juni som senior projektledare och ansvarig för genomförandefasen. I början av december började Daniel Kangas hos oss som biträdande projektledare. I slutet av 2017 gör Åsa Friis sina sista dagar som VD på SMUAB och ger sig sedan ut på nya äventyr. Tack för din tid hos oss Åsa!

Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter