Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Utvecklingsbolaget

SMUAB söker biträdande projektledare

Nu tar vi ytterligare ett steg mot ett genomförande och utökar därför med en Biträdande Projektledare som vill delta i det spännande arbetet med att genomföra Stadsbyggnadsvisionen för Södra Munksjön. Tjänsten är placerad på Södra Munksjön Utvecklings AB.

Södra Munksjön Utvecklings AB

Södra Munksjöns Utvecklings AB bildades under 2014 för att på ett tydligt sätt kunna ta ett helhetsgrepp över det område som beskrivs i Ramprogrammet från 2012. Detta är ett strategiskt viktigt område för stadens expansion och omfattar ca 300 hektar där det planeras för ca 10.000 bostäder och ca 450 000 m2 kommersiella ytor. Bolaget skall ha en ledande roll såväl internt inom kommunen som gentemot externa aktörer och därmed vara en katalysator för expansion av hela området. Bolaget skall även aktivt verka för utvecklingen av Torsviks-och Stigamoområdena. Bolaget är under en uppbyggnadsfas och arbetet präglas därför mycket av nytänkande och utvecklande av organisationen.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag som ingår i koncernen Jönköpings Rådhus AB.

Arbetsuppgifter

Biträdande projektledare i projektens alla faser, tidiga skeden till förvaltning.

Kompetenskrav

Du har en utbildning från Teknisk Högskola Civilingenjör alternativt Högskoleingenjör med inriktning Väg & Vatten, Lantmäteri eller likvärdig samt ca 3 års relevant yrkeserfarenhet.

Som person är du strukturerad, van att ta initiativ och genomför uppgifterna från start till mål. Du har helhetssyn och är en utpräglad lagspelare med stor prestiglöshet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Anställningsform

Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% med placering i Jönköping.

Upplysningar

För frågor om tjänsten kontaktas:
Åsa Friis, VD
Tel: 036-10 63 06, asa.friis@sodramunksjon.se
Vi vill ha din ansökan senast 2017-09-04, utvärdering sker löpande.

Skicka in din ansökan här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.