Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon
Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon

2016-06-15

| Utvecklingsbolaget

LogPoint i morgonsoffan

På fredag den 17 juni deltar vår affärsutvecklare Caisa Björndal i Jönköpings näringslivs morgonsoffa. Caisa finns på plats för att prata om LogPoint South Swedens initiativ med bland annat LogPointdagen.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Morgonsoffan är ett initiativ av Jönköpings kommun, Svenskt näringsliv, företagarna, Kinnarps och Jönköpings näringslivsförening. Varje månad tar man tempen på näringslivet i Jönköping och bjuder in gäster som diskuterar ett särskilt tema. På fredag är temat: Jönköping- möjligheternas kommun där bland annat Caisa Björndal från SMUAB medverkar.

Caisa är affärsutvecklare för lager- och logistikområdet LogPoint South Sweden och jobbar med områdets expansion, marknadsföring, utveckling och initiativ.

Välkommen att lyssna på spännande samtal!

Tid och plats: 17 juni 2016, kl. 7.30 – 9.00. Guvernören, Jönköping

Anmälan skickas senast 16 juni till monica.raske@jonkoping.se

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för löpande information

E-postadressen lagras och behandlas endast för att vi ska kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig.
Vid varje nyhetsbrevsutskick kan du välja att avprenumerera på nyhetsbrevet eller uppdatera din e-postadress.

Logotyp, Södra Munksjön

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.