Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Utvecklingsbolaget,Stationsområdet

Jönköpings Marknad 27/5

Tack till alla som kom till vårt tält på Jönköpings marknad i fredags. Många intressanta diskussioner och frågor kom upp som vi var glada att kunna besvara. Bra kämpat till er som tävlade i våra roliga tävlingar!

Fredagen den 27 maj 2016 deltog vi från Södra Munksjön tillsammans med Jönköpings kommun på Jönköpings marknad. SMUAB fanns på plats för att informera och svara på frågor kring stadsutveckling och Jönköpings kommun pratade höghastighetsjärnväg. Många tänkvärda och spännande diskussioner hade vi kring både järnväg och Södra Munksjöns utveckling. Tack för att ni tog er tid att prata med oss!

Ett extra tack till er som kämpade i våra roliga tävlingar: en kloss-tävling om vem som kunde bygga Södra Munksjöns högsta hus och så den klassiska ”nattduellen” där man kunde testa om man var snabb som tåget. Det var ni allihop!

Vinnaren i utlottningen av presentkortet blev Filip Vrister. Ett extra grattis till dig, du var verkligen snabb som tåget!

Läs gärna mer om Södra Munksjöns utveckling Länk till annan webbplats. eller höghastighetsjärnväg via Jönköping Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 

Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter