Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Skeppsbron,Utvecklingsbolaget

Gå på promenad!

Som alltid kommer vi även under sommaren kunna njuta av en promenad runt Munksjön. I år kan du njuta lite extra utmed Skeppsbroparken!

Under juni, juli och augusti får vi alla ta del av tankar och idéer från barnen på förskolan HallonEtt i Munksjöparken. Vi bad barnen berätta för oss vad de tyckte var viktigt i en ny stadsdel och vi fick fantastiska svar!

Tillsammans med Jönköpings Energi och Jönköpings kommun ställer vi ut barnens svar tillsammans med våra egna funderingar runt den nya stadsdelen Skeppsbron. Gå promenaden och fundera på vad som är viktigt för dig i utvecklingen av Jönköping.

Fundera, ta ett foto, skriv dina tankar och lägg upp på Instagram samt hashtagga med #hållbartjkpg. De sex bästa tankarna kommer ha chansen att vinna fina priser från oss.

Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter