Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Utvecklingsbolaget

Vem bygger högst?

Det vill vi ta reda på under vårt deltagande på Jönköpings marknad den 27 maj 2016. Kom till vårt tält och duellera i vår roliga klossbyggar-tävling och passa på att prata med oss om Södra Munksjöns utveckling!

Den 27 maj hittar ni oss på Jönköpings marknad bland tält och ballonger! Förutom att testa vem som kan bygga Södra Munksjöns högsta hus i klossar kommer du under marknaden också kunna ge förslag och idéer till vilka stadsfunktioner du vill se i Södra Munksjön. Små som stora är välkomna att hjälpa till att bygga Jönköpings framtida stadsdelar genom att placera ut stadsfigurer på vår stora karta. Ta tillfället i akt att prata med oss och diskutera dina tankar och funderingar kring Södra Munksjön.

Är du snabb som tåget?
På plats i tältet finns även Jönköpings kommun och pratar höghastighetsjärnväg. Passa på att ställa dina frågor om framtidens järnvägssystem eller testa om du är snabb som tåget i vår roliga reaktions-tävling.

Plats och tid: 27 maj 2016, mellan 09.00-21.00, vid Rådhusparkens östra kant (mitt emot Twin City)

Vi ses på marknaden!

Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter