Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Munksjö fabriksområde,Skeppsbron,Solåsen / Fridhem,Stationsområdet,Utvecklingsbolaget,Östra Munksjön

Tack till alla som kom igår

Ett stort tack till alla som kom till HLK igår för att prata med oss! Vi hade intressanta diskussioner i foajén och Åsa Friis fick många bra frågor efter hennes dragning om Södra Munksjön. Vad som bland annat diskuterades var tidsplanen för hela området, bil- kollektiv- och tågtrafik samt hushöjder i etappen Skeppsbron.

I samband med detta höll även stadsbyggnadskontoret i samrådsmötet för Skeppsbron. Även detta var lyckat med konstruktiva synpunkter och relevanta frågor. Samrådet pågår fram till den 20:e april 2016. Fram till detta datum kan synpunkter lämnas in skriftligen till stadsbyggnadsnämnden. Mer information om detta samt samrådshandlingarna hittas här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Hann du inte komma igår? Ingen fara – fler tillfällen kommer! Dessutom är du alltid välkommen att kontakta oss i bolaget personligen om du har någon fråga, eller vill diskutera en idé med oss. Glöm inte att du också kan prenumerera på vårt nyhetsbrev där vi några gånger per år uppdaterar med det senaste som händer i projektet och kring bolaget.