Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon
Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon

2015-10-05

| Munksjö fabriksområde,Skeppsbron,Solåsen / Fridhem,Stationsområdet,Utvecklingsbolaget,Östra Munksjön

Vi hjälper gärna till!

Är du företagare eller hyresgäst i Södra Munksjö-området idag? Vill du veta mer eller är du bara nyfiken på vad som kommer hända? Kontakta oss så svarar vi på dina frågor!

Att bygga en ny stadsdel är inget litet jobb och det innebär stora förändringar för många. Vår ambition är att vi så långt det är möjligt ska hjälpa redan befintliga hyresgäster och fastighetsägare i området med information och svar på frågor. Har du frågor eller undrar hur det ska bli i framtiden? Kontakta oss så svarar vi så gott vi kan!

Vi jobbar i samarbete med Näringslivsavdelningen på Jönköpings kommun. De hjälper till vid nyetableringar, företagslotsningar och även vid eventuella markfrågor.

Redan under våren höll vi informationsträffar för våra hyresgäster och de befintliga fastighetsägarna i området men kommer även fortsättningsvis kalla till information- och dialogmöten för att informera om vårt jobb men även höra era synpunkter!

Välkommen att kontakta oss!


Vill du veta mer?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för löpande information

E-postadressen lagras och behandlas endast för att vi ska kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig.
Vid varje nyhetsbrevsutskick kan du välja att avprenumerera på nyhetsbrevet eller uppdatera din e-postadress.

Logotyp, Södra Munksjön

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.