Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon
Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon

2015-10-08

| Utvecklingsbolaget

Är du företagare?
Välkommen på drop-in.

Under våren lanserades ett nytt koncept där företagare gavs möjlighet att träffa representanter för flera av kommunens olika verksamheter vid ett och samma tillfälle. Under hösten bjuds det på tre möjligheter. Ambitionen med träffarna är att förenkla och underlätta för näringslivet och är ett led i Jönköpings kommuns arbete att förbättra företagsklimatet. 

Tillsammans med stadsbyggnads-, tekniska-, miljö och hälsoskyddskontoret, näringslivsavdelningen och räddningstjänsten kommer Södra Munksjön Utvecklings AB finnas representerade för att svara på era frågor och funderingar.

Den första av höstens träffar hålls tisdagen den 22 september. De övriga äger rum torsdagen den 22 oktober och tisdagen den 24 november. Nytt för i höst är att vissa träffar hålls på kvällstid mellan kl. 18.00-20.00, vilket förhoppningsvis kan ge än fler möjlighet att besöka oss.

Varmt välkomna på drop-in i kommunens reception vid Juneporten.

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för löpande information

E-postadressen lagras och behandlas endast för att vi ska kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig.
Vid varje nyhetsbrevsutskick kan du välja att avprenumerera på nyhetsbrevet eller uppdatera din e-postadress.

Logotyp, Södra Munksjön

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.