Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Utvecklingsbolaget

Södra Munksjön på Business Arena

Den 16:e till 17:e september deltar Jönköpings Kommun och Södra Munksjön Utvecklings AB på Business Arena i Stockholm – Nordens ledande mötesplats för befattningshavare och beslutsfattare i fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn.

Business Arenas fokus ligger på skapandet av nya kontakter samt ett mångsidigt seminarieprogram där en rad aktuella frågeställningar, trender och framtidsfrågor som är avgörande för Sveriges utveckling tas upp. Jönköpings kommun finns på plats för att förmedla kommunens stora expansions- och etableringspotential med fokus på Södra Munksjön, höghastighetsbanor samt Torsvik/Stigamo och Hedenstorp. I dessa områden ligger framtiden och är alla avgörande för den som vill investera i regionen. Här finns utveckling av stadskärnan och god kommunikation likväl som attraktiva industriområden som passar både stora och små företag.

Kom och besök Jönköpings kommun och Södra Munksjön i monter 9 på Stockholm Waterfront för att småprata och få veta mer om Jönköpings framtid. Du kan också höra kommunstyrelsens ordförande Ann-Marie Nilsson (C) samt stadsdirektör Carl-Johan Korsås berätta om Jönköpings aktuella projekt och planer på mässans nya koncept Kommunicate mellan 12.15-12.30 den 16:e sept.  

Tid och datum: 9.00-17.00, 16-17:e sept 2015.

Plats: Monter 9, Stockholm Waterfront Congress Center, Nils Ericsons plan 4


Läs mer om:

Business Arena Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Kommunicate Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter