Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Utvecklingsbolaget

Södra Munksjön söker talang!

Nu söker vi en junior kommunikatör för att förstärka bolaget!
Är du den personen?

Vi söker en ung talang som vill arbeta operativt som stöd för vår kommunikatör. Tjänsten är placerad på Södra Munksjön Utveckling AB.

Södra Munksjönsutveckling AB bildades under 2014 för att på ett tydligt sätt kunna ta ett helhetsgrepp över det område som beskrivs i Ramprogram daterat nov 2012. Detta är ett strategiskt viktigt område för stadens expansion såväl avseende bostäder som övrig verksamhet. Bolaget skall spela en aktiv roll såväl internt inom kommunen som gentemot externa aktörer och därmed vara en katalysator för expansion av hela området. I uppdraget är kommunikation en viktig del och vi förstärker därför vår organisation med en kommunikatör/administratör. Bolaget är under en uppbyggnadsfas och arbetet präglas därför mycket av nytänkande och upprättande av organisationen.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga inriktning kommer bestå i att, med stöd av en erfaren kommunikatör, driva bolagets kommunikationsarbete. Arbetet innebär mycket externa kontakter såväl avseende privata fastighetsägare och allmänheten som övriga förvaltningar inom kommunen. Du kommer att arbeta nära marknadskommunikatören för projektet Götalandsbanan som också är en del i vår organisation. Viss del av din tid kommer att bestå av diverse administrativa uppgifter.

Arbetet är operativt och handlar främst om följande uppgifter;

- Skriva och publicera texter för olika kanaler
- Ta fram och uppdatera annat informationsmaterial som presentationer, skrifter etc.
- Dialog med olika intressenter
- Grafisk produktion
- Samordning och genomförande av kommunikativa event
- Viss administration ingår

Tjänsten innefattar även andra typer av sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunikationsområdet.

Utbildning

Examen inom marknadsföring och/eller medie- och kommunikationsvetenskap.

Erfarenhet

Du är relativt nyutexaminerad men har ändå hunnit skaffa dig dokumenterad erfarenhet inom marknadsförings- och kommunikationsområdet.

Kompetens

Som person är du strukturerad, initiativtagande och serviceinriktad. Du har en välutvecklad språkkänsla och formuleringsförmåga. Du har också mycket goda kunskaper och praktisk erfarenhet inom sociala medier. Du trivs med att arbeta operativt och ingen arbetsuppgift är för liten för dig. Du har en stor förmåga att ta egna initiativ samtidigt som du tycker om att arbeta i team.

Intresserad? Sök tjänsten på www.jonkoping.se/ledigajobb Länk till annan webbplats.

Utöver personligt brev och CV vill vi att du bifogar ett arbetsprov på en nyhetstext som du har skrivit, ett prov på grafisk design samt ett exempel på en insats inom sociala medier.

Vi rekryterar ytterligare en person för en liknande tjänst till Götalandsbanan/Jönköpings Kommun samtidigt, men observera att du bara behöver söka en av tjänsterna för att vara aktuell för bägge!

Urvalet kommer att genomföras löpande. Vi kommer att speed-rekrytera ca 30 personer och därefter intervjua ca tre personer. Speed-rekryteringen kommer att äga rum den 27 maj.


Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter