Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Utvecklingsbolaget

Morgonmöte för Jönköpings kommuns anställda

Den 24 april höll Södra Munksjön ett morgonmöte på Elmia för anställda inom Jönköpings Kommun.

Hur ser det ut för Jönköping i framtiden? Den frågan inledde stadsdirektör Carl-Johan Korsås mötet med. Och vi får nog säga att det ser ljust ut. Tillväxtsiffrorna ökar och Jönköping har medvind just nu.
Bolagets ordförande och kommunstyrelsens ordförande Ann-Marie Nilsson berättade sedan om det gedigna jobb som man gjort genom åren med Stadsbyggnadsvisionen. Man tar nu klivet in i nästa fas - att utveckla Södra Munksjön till något fantastiskt! Ann-Marie avslutade med att önska alla förvaltningar och inblandade ett stort lycka till i det fortsatta arbetet.
Samverkan var något Åsa Friis tryckte på i sin del av mötet. Hon redogjorde också för bolagets ägardirektiv och det egentliga uppdraget som bolaget fått av styrelsen.

Mötet avslutades med en förmiddagsfika på stående fot där alla uppmanades att komma med sina synpunkter och idéer om hur Södra Munksjön kan utvecklas. Hur tänker man och vad tycker man? Genom att skriva på en karta fick vi en inblick i vad man vill ha i området från kommunens sida.
Vi fick många idéer och tips ur olika perspektiv och vi uppskattade alla dialoger och pratstunder!

Tack för att ni kom!


 

Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Följ oss på:

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter