Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon
Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon

2020-02-19

| Utvecklingsbolaget

jobba med oss!

Två Projektledare till ett av Sveriges största stadsbyggnadsprojekt

Är du sugen på en rejäl utmaning? Är du en erfaren, nytänkande och handlingskraftig projektledare som letar efter nåt nytt att ta tag i?

Jönköping växer och expanderar. Som ett led i att möta efterfrågan och den fortsatta utvecklingen av staden är omvandlingen i Södra Munksjön ett strategiskt viktigt uppdrag. Området är 300 hektar stort och ska utvecklas till ett attraktivt boende för 25 000 personer, stora ytor för kontor, affärer och annan kommersiell verksamhet samt ett kommande stationsområde för höghastighetsjärnväg. Vi utvecklar också det stora och expansiva logistik- och industriområdet Logpoint South Sweden.

Just nu är vi en fas där bolaget utvecklas snabbt och vårt uppdrag går för full fart. Därför behöver vi stärka upp med ytterligare 2 projektledare:

Projektledare i genomförande

En av tjänsterna innebär att projektleda och förverkliga antagna detaljplaner inom våra bägge geografiska områden. Du ska driva både exploateringsprojekt och underhållsprojekt på ett effektivt, innovativt och korrekt sätt. I bolaget jobbar vi tätt med kommunens förvaltningar och bolag, privata aktörer och leverantörer och där behöver du kunna leda och sköta förhandlingar och samverkansmöten.

Projektledare i tidigt skede

Som projektledare i tidigt skede hos oss innebär att strategiskt planera projekt i tidiga skeden, såsom detaljplanearbete och förprojektering inom våra båda geografiska områden. Du ska ta dig an planeringen på ett strukturerat och lösningsorienterat sätt. Eftersom bolaget arbetar med samverkansmodeller med många olika aktörer för att planera och utveckla innebär tjänsten också att samverka vid både avtalsskrivning och exploatering.

Är det här du?

Du har en utbildning från teknisk högskola som Civilingenjör alternativt Högskoleingenjör med inriktning Väg & Vatten, Lantmäteri eller likvärdig. Du har minst 5 års relevant yrkeserfarenhet från t.ex. fastighetsbolag, entreprenör, konsult eller kommunal exploaterings- eller planverksamhet.
Som person är du strukturerad och målinriktad med stor förmåga och vilja att ta egna initiativ och genomföra uppgifterna från start till mål. Du har helhetssyn, är öppen för nya idéer och är en utpräglad lagspelare med stor prestigelöshet.

I din ansökan behöver du ange vilken av tjänsterna du är intresserad av och också varför du passar bäst i genomförandefas eller tidigt skede.

Är du rätt person finns också möjligheten att komma i fråga för att ta en roll med ett större samordnings- och arbetsledaransvar. Har du erfarenhet av arbetsledning och styrning ser vi detta som ett plus i din ansökan.

Bolaget startades 2014 och är relativt litet. Det innebär att alla har en stor möjlighet att påverka och vara delaktiga i alla bolagets utveckling och delar men ansvarar för just sitt område. Placering på vårt kontor i centrala Jönköping.

För mer information om bolagets verksamheter gå in på:
www.sodramunksjon.selänk till annan webbplats och www.logpoint.selänk till annan webbplats

Information om anställningen

Anställningsform: Tills vidare med tillträde omgående
Omfattning: 100%
Sista ansökningsdag: 2020-03-03

Kontakt: Henrik Gustavsson, vd Södra Munksjön Utvecklings AB
036-10 57 39

Ansök

Ansök till tjänsterna här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Södra Munksjön Utvecklings AB, ett helägt kommunalt bolag, har två uppdrag för att bidra till kommunens utveckling. Inom området Södra Munksjön ska bolaget förverkliga de tidigare framtagna visionerna och skapa ett attraktivt område för olika verksamheter och för boende. Man har ett samlat ansvar för hela området och ska fungera som en katalysator för utvecklingen.
Bolagets andra uppdrag är att aktivt verka för utvecklingen och attraktiviteten inom industri- och logistikområdet LogPoint South Sweden. I uppdraget ingår att arbeta för expansion såväl som utveckling av service, kommunikationer och innovation.
Södra Munksjön Utvecklings AB ska leda, driva och ha helhetsansvaret för bägge dessa
områden och genom detta bidra till att bygga knutpunkten i framtidens Jönköping.

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för löpande information

E-postadressen lagras och behandlas endast för att vi ska kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig.
Vid varje nyhetsbrevsutskick kan du välja att avprenumerera på nyhetsbrevet eller uppdatera din e-postadress.

Logotyp, Södra Munksjön

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.